OVER ONS BEDRIJF

Historie | Werkwijze | Aanpak | Maatwerk

 

Opgericht in 1967

50 jaar ervaring

Van Vugt Elektrotechniek is opgericht in 1967 door directeur en eigenaar Arie van Vugt. Direct na het afronden van zijn opleiding aan de bedrijfsschool Hoogovens startte Arie van Vugt zijn bedrijf; Van Vugt Elektrotechniek. Inmiddels is Van Vugt Elektrotechniek 50 jaar actief in zowel de binnenvaart als offshore branche.

Werkwijze

Persoonlijk contact

Na een aantal jaren zelfstandig te hebben gewerkt nam Arie van Vugt medewerkers aan om de volgende bedrijfsmatige stappen te zetten. Van Vugt Elektrotechniek heeft sindsdien altijd met een select team van medewerkers gewerkt. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Van Vugt Elektrotechniek. Daarom wordt er met een compact team van medewerkers met veel kennis van zaken gewerkt.

Adhoc aanpak

Alle specialismes onder 1 dak

Wij helpen onze klanten bij problemen snel weer op weg en hebben geen wachttijden. Van Vugt Elektrotechniek heeft een grote voorraad materialen voor specifieke toepassingen in de binnenvaart waardoor wij snel voor een oplossing kunnen zorgen. Ook wanneer u internationaal tegen problemen aan loopt, helpen wij u verder. Door onze flexibele benadering en ad-hoc aanpak kunt u bij ons altijd terecht.

Maatwerk

WIJ DENKEN IN OPLOSSINGEN

Ons team heeft tientallen jaren ervaring binnen de binnenvaart en offshore branche. Door deze ervaring komen wij met een oplossing wanneer er voor een probleem niet direct een product in het schap ligt. Wij leveren maatwerk voor allerlei situaties en specifieke problemen. Zo ontwikkelen wij o.a. maatwerkbesturingen, zowel analoog als digitaal en automatische piloot systemen. Voor elk probleem of situatie ontwikkelen wij een maatwerk oplossing.

CONTACT OPNEMEN

Wij horen graag van u